CORONA BUDSKABER PÅ 25 RENOVATIONSBILER I FREDERIKSBERG KOMMUNE

18-04-2020

I forbindelse med Corona epidimien, har Frederiksberg kommune valgt at opsætte vigtige budskaber på alle deres 25 renovationsbiler, som dagligt kører på Frederiksberg.

En oplagt løsning, for at sprede budskabet om håndterring af affald i forbindelse med COVID19, og også for at hjælpe renovationsmedarbejderne, som dagligt kæmper med dette i disse tider.

Kampagnen er nu synlig på alle de nye renovationsbiler i området, og ruller hverdag overalt i kommunen fra de store gader og ud på de små villaveje.

Med Flexsign fleksible løsning, er det netop kampagner som nemt og billigt kan laves på biler - alle 25 biler er monteret på en dag på "bilens adresse" og efter Corona tiden, kan de gamle budskaber genopsættes - dette er jo ren win-win for alle parter.

Flexsign koordinerer hele kampagnen

Flexsign administrerer installation fra start til slut og koordinerer og udfører hele kampagnen. Reklamen er lavet af højkvalitets digital print og er utrolig slidstærk og holdbar. Når  kampagneperioden er slut, erstattes den nemt og hurtigt med nye smarte kampagne, og med Flexsign unikke skinnesystem, tager det mindre end 20 minutter at opsætte den nye kampagne på bilerne.

 

Tilbage