Bilreklamer & autofoliering - Gør firmabilen til en del af brandingen

Der kan være mange årsager til at man overvejer foliering af bilen, men i langt de fleste situationer vil det ofte være et ønske om bilreklame og muligheden for at gøre sit produkt eller sin virksomhed mere synligt i gadebilledet. Erhvervsmæssige bilreklamer er et af de absolut billigste og mest effektive måder at brande sin virksomhed på og har en meget lav kontaktpris.

Bilreklame

Uanset om du har ønske om bilreklame i forbindelse med bilindpakning af personbiler, varebiler, varevogne, lastbiler og trailere eller busser og taxaer, så har vi ekspertisen og erfaringen til at vejlede og rådgive dig til det bedste valg til netop dine behov.

Folieløsninger

Vi tilbyder at pakke alle former for køretøjer ind i folie og kan tilbyde skræddersyede løsninger, hvor du kan vælge mellem forskellige typer af folie, farver eller anvende dit eget design i digital print. Afhængigt af dit behov kan vi tilbyde foliering, der holder i mange år fremover eller til kortere perioder til eksempelvis produktlanceringer og events.

Dekoration af lastbiler og trailere

Flexsign har gennem mere end 10 år specialiseret sig inden for unikke reklameløsninger og har mange års erfaring inden for foliedekoration af alle typer lastbiler og trailere. Vi varetager både større og mindre opgaver og har mere end 1500 aktive køretøjer fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi kan være behjælpelige lige fra idé til udførelse.

autofoliering

Totalindpakning af busser

Vi foretager også totalindpakning af busser, som et alternativ til vores unikke skinnesystem til busreklamer. Med en komplet busindpakninger du garanteret størst mulig synlighed i bybilledet, dels da bussen tillader meget store formater og dels da man kan anvende meget visuelt fængende grafisk materiale. Er du i tvivl om hvilken løsning, der bedst matcher dine behov, så står vi klar til rådgive dig til det rette valg.

Få et uforpligtende tilbud

Flexsign har specialiseret sig inden for bilreklamer og kan tilbyde alt inden for foliering af biler – alt lige fra totalindpakning eller delvis indpakning af køretøjet. Det er kun fantasien der sætter grænsen.  Afhængigt af dit behov så kan folieringen anvendes til både over kortere eller længere perioder og skabe en massiv mængde eksponeringer år efter år. Vores folieløsninger er altid i højeste kvalitet så du altid får det bedste resultat. Vi løser både enkeltstående opgaver, men også større opgaver, hvor hele virksomhedens flåde af biler folieres.  Kontakt os på tlf.: 33 33 98 00 eller på info@flexsign.dk og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave!