Flexsign – nu også i Saudi Arabien!

03-07-2018

Flexsign har i uge 27 monteret vores første projekt i Saudi Arabien. Projektet er lavet til Arla foods afdelingen Danya Foods Ltd.

Opgaven er inddelt i etableringsfaser, hvor første del omhandler montering af Flexsign skinnesystemet på alle deres lastbil i Riyadh, og efterfølgende skal konceptet monteres på deres øvrige 14 depoter rundt om i Saudi Arabien.

Projektopstart af Flexsign konceptet i Saudi Arabien, er gået som ønsket, og Arla Foods har nu mulighed for at udnytte det store reklamepotentiale på deres lastbiler med udskiftelige kampagnebudskaber fremover.

En opgave vi fik, og greb den - og ja, der har naturligvis været visse udfordringer, hvilket man kunne forvente når man starter op i et nyt land, men i dag når projektet er "live", så er udfordringerne vekslet til nye muligheder, i et område med stort potentiale.

  

Flexsign koordinerer hele kampagnen

Det kan være lidt af en opgave, at koordinere og lancere en større reklamekampagne. Når det så er 4500 km. fra Danmark, så gør det bare udfordringen endnu større. Med kompetente montagefolk fra Flexsign og mere end 10 års erfaring med vores unikke skiltesystem, så var det en opgave, som passede perfekt til os.

I forbindelse med montering af bilerne, har Flexsign oplært 6 nye lokale montører i Riyadh, som fremover vil stå for alt montage i hele Saudi Arabien. Igennem vores erfaring og knowhow, har vi haft muligheden for at rådgive og hjælpe vores kunde i Saudi Arabien, med at få alle detaljerne på plads. 

Flexsign er en professionel og erfaren virksomhed, der sætter en ære i at have tilfredse og glade kunder. Med mere end 10 års erfaring er vi i stand til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med en forestående kampagne. Vores system er gennemtestet og vi koordinerer gerne hele kampagnen - fra start til slut! Kontakt os på tlf.: 33 33 98 00 eller på info@flexsign.dk og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave!

Tilbage