Affaldsbudskaber på de lokale renovationsbiler

Flexsign tilbyder et unikt koncept til formidling af budskaber fra kommune til borger.  En lang række af landets kommuner og offentlige institutioner har allerede implementeret og anvendt skinnesystemet fra Flexsign i forbindelse med større og mindre informationskampagner målrettet lokale borger.

Reklamesystemet er yderst fleksibelt og kan anvendes i mange forskellige sammenhænge og anvendes i forbindelse med alt lige fra lastbilreklamer, containere bannere, facadeskilte til bus-reklamer og renovationsbiler. Har man derfor en større kampagne, hvor indsatsen er et mix mellem flere forskellige elementer, så er vores system et oplagt og billigt valg.

Kampagnen kan eksempelvis:

  •  være en del af en større informationskampagne med et større mediemix
  •  være rettet mod en lokal eller landsdækkende målgruppe
  •  vare lige fra få uger til flere år

Reklameskilt

Så nemt er det med vores unikke skinnesystem

Med det TÜV godkendte reklamesystem fra Flexsign kan man nemt og billigt optimere og udnytte reklamepladsen bedst muligt ved at have løbende og skiftende budskaber, som man jævnligt kan udskifte efter behov. Man kunne eksempelvis tilpasse sin informationskampagne eller budskab så det matcher de forskellige årstider og informerer om alt lige fra affaldsrelaterede budskaber eller nye sorteringsordninger i netop jeres kommune eller i øvrigt skabe opmærksomhed på en offentlig kampagne for borgerne i kommunen.

Derfor anvender 250 kommuner allerede Flexsign

Københavns kommune, Aarhus kommune samt 258 andre kommuner rundt om i Danmark og resten af Norden har allerede valgt at udstyre deres renovationsbiler i deres respektive områder med skinnesystemet fra Flexsign, og har på den måde formidlet kreative og nyttige budskaber fra kommune til borger.

Renovationsbiler kommer overalt i de enkelte kommuner alle 365 dage om året, og intet andet reklamemedie formår, at få et budskab helt ud til borgerne hver eneste dag.

Fordelen ved vores system er netop at man har mulighed for at skifte budskab lige så ofte man ønsker, på en nem, kosteffektiv og ikke mindst hurtig måde og på sigt genbruge materialet igen og igen.

Alle vores bannere trykkes i høj digital kvalitet, og monteres nemt på siden af renovationsbilen, containeren eller standeren hvorfra man ønsker at afgive budskabet. Reklamerne er ekstremt slidstærke – tåler al slags vejr og vind samt er nemme at rengøre.

Reklame renovationsbil

Så nemt er det at montere skinnesystemet

Monteringen af systemet kræver hverken at der skal bores eller skrues i mediet hvor reklamen monteres – det sørger vores unikke skinnesystem for at varetage og som vi kommer og monterer.

Udskiftning af budskabet eller reklamen

Det tager maksimalt 15 minutter at udskifte budskabet på reklamemediet, hvad end det er på renovationsbilen, på facadeskiltet eller containeren når mediet først har fået monteret skinnesystemet, hvilket gør det meget lukrativt og effektivt.

Flexsign sørger for skift af budskabet, servicering og udbedrer også evt. skader på kampagnematerialet lokalt, hvor kampagnen er iværksat. Nemmere kan det ikke blive!

Få et uforpligtende tilbud

For at kunne tilbyde dig det bedste og mest reelle tilbud, kan du kontakte os på tlf.: 33 33 98 00 eller på info@flexsign.dk, så vi kan vurdere omfanget og størrelsen af opgaven. Herefter kan vi give dig et helt uforpligtende tilbud på netop din specifikke løsning. Du er velkommen til at finde inspiration fra tidligere kampagner vi har udført under vores nyhedssektion og du kan finde et udvalg af vores referencer under kunder.