Trailer presenning til alle typer køretøjer - kørende branding af virksomheden!

Flexsign producerer og monterer presenninger til alle typer af lastbiler, trailere og varevogne. Vi leverer alle vores trailerpresenninger efter mål til alle trailertyper, så det passer lige præcis til din flåde af biler – uanset størrelser og model. Vores presenninger lever naturligvis op til alle krav fra myndighederne.

Trailer presenninger anvendes i det daglige på mange forskellige måder og der er ingen standardløsning, der dækker alle behov. Netop derfor tilbyder vi også specialløsninger, der matcher dine behov både i forbindelse med funktionalitet, mål og kvalitet, så presenningen har en lang levetid og kan modstå den daglige slitage.

Ønsker du en trailerpresenning eller en fragtpresenning i pasform skal vi bruge de nøjagtige mål af traileren, og vi kommer gerne ud og foretager opmåling – på den måde tilsikrer vi den bedste pasform og levetid på presenningen.

trailer presenning

Udnyt reklamepotentialet med presenningen

Lastbiler spenderer meget tid på vejene og er en oplagt mulighed for at benytte for optimal eksponering af din virksomhed, uanset dit hverv. Vi løse alle typer opgaver i forbindelse med profilering på presenninger uanset du udelukkende har ønske om at have firmanavn og logo eller en større grafisk opsætning. Flexsign kan tilbyde at føre dine ønsker og idéer fra koncept og direkte over på presenningen. Alle vores presenninger leveres i valgfri farve.

Montering

Flexsign tilbyder også montage af trailer presenning. Montage af presenningen har i kombination med den daglige slitage og materialekvalitet har naturligvis også indflydelse på presennings levetid. Derfor er det vigtigt, at montagen foretages korrekt. Vi har mange års erfaring med udarbejdelse af presenninger og montage og vi står klar til at hjælpe og rådgive dig.

presenning på trailer

Reparation af presenninger

Har uheldet været ude så foretager også gerne reparation af alle typer presenninger. Vi løser både større og mindre reparationsopgaver og vores montører kommer gerne ud og løser opgaven.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller specielle ønsker omkring vores løsningen inden for trailer presenninger eller fragtpresenninger til lastbil eller trailer, så kontakt os på tlf. 33 33 98 00 eller send en mail på info@flexsign.dk. Du kan også få et uforpligtende tilbud på din næste presenningsløsning. Vi ser frem til at høre fra dig!