Facadereklamer - facadeskilte & reklameskilte

Facadereklamer og facadeskilte kommer i mange forskellige størrelser og afskygninger og er en oplagt mulighed for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed eller dit reklamebudskab. Reklamer i stort format på bygninger og lagerhaller bringer dit reklamebudskab direkte ud til forbrugeren.

Innovative facadebannere i alle størrelser

Flexsign tilbyder facadebannere til alle typer af facadeskilte og vinduer i slidstærkt materiale. Vores innovative reklamesystem anvender reklamemateriale udarbejdet i mesh, der sammen med vores fleksible skinnesystem skaber en unik og nem måde at reklamere på. Vi kan udarbejde facadebannere, facadereklamer og facadeskilte i alle størrelser og til alle formål.

facadeskilte

Skift reklamebudskab så ofte du vil – nemt og billigt!

Med Flexsign systemet kan du nemt skifte budskab på jeres facadeskilte lige så ofte du vil - det er nemt, billigt og ikke mindst hurtigt og effektivt.

Reklamerne trykkes digitalt i høj kvalitet, som nemt sættes på facaden, vinduer, bandereklamer på stadions eller et helt andet sted, hvor det ville være oplagt at udnytte pladsen med en reklame eller et godt tilbud. Skiltene fra Flexsign er ekstremt slidstærke og holder til alt slags vejr.

Det tager ca. 10 minutter at udskifte reklamen på facaden, og kræver ikke noget special værktøj, og udover det er nemt og hurtigt at skifte, så er det også utroligt billigt og reklamerne kan genbruges igen og igen.

Super nemt og fleksibelt skinnesystem fra Flexsign

Skinnesystemet fra Flexsign er så fleksibelt, at det kan anvendes på mange forskellige elementer. Vores facadereklamer såvel som vores lastbilreklamer er sat op med samme skinnesystem og gør det utrolig nemt og effektivt at skifte mellem forskellige kampagner. Flexsign kan med det samme skinnesystem nemlig varetage alle aspekter i en given kampagne så du kan blive fri for at have flere forskellige samarbejdspartnere. Vores facadereklamer og vinduesreklamer er udarbejdet i samme slidstærke kvalitet som vores andre produkter og holder til al slags vejr.

Facadereklamer

Få et uforpligtende tilbud på facadeskilte og vinduesreklamer

Flexsign er en professionel og erfaren virksomhed, der sætter en ære i at have tilfredse og glade kunder. Med mere end 10 års erfaring er vi i stand til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med en forestående kampagne og kan bidrage med tanker og idéer for optimal udførelse. Kontakt os allerede i dag på telefon 33 33 98 00 og hør mere om vores løsninger inden for facadeskilte, bandereklamer og vinduesreklamer.