Container bannere og container reklamer

Der er et stort uudnyttet potentiale i at anvende containere som reklameplads, uanset om det er i forbindelse med en byggeplads eller i anden sammenhæng. Mulighederne med et container banner eller en container reklame er mange og skal dit budskab være synligt over en længere periode, så stiller det naturligvis krav til slidstyrke og ikke mindst montering så det er modstandsdygtigt mod vind og vejr.

Netop der kommer containeren ind i billedet, for containeren er et helt almindeligt syn på mange byggepladser og i mange andre sammenhænge og vil være et naturligt element at anvende til reklameplads i modsætning til at opsætte dem på dertil opsatte og midlertidige konstruktioner i form af træstillads, betonklodser eller metalstativer.

Container reklame

Reklameløsninger til at alle typer containere

Flexsign tilbyder reklamer til alle typer af containere og modsætning til andre løsninger på markedet, så kræver løsningen hos Flexsign hverken specialfittings eller skruer der permanent monteres på containeren, men anvender et unikt skinnesystem, der matcher containeren uanset størrelse eller udformning. Systemet skaber derfor et væld af muligheder i forbindelse med et container banner eller en container reklame.

Med Flexsign systemet kan du nemt skifte budskab lige så ofte du vil - det er nem, billigt og ikke mindst effektivt.

Container banner

Slidstærke containerreklamer

Reklamerne trykkes digitalt i høj kvalitet, og monteres nemt på containersiderne. Reklamerne er ekstremt slidstærke og er modstandsdygtige i al slags vejr - og så er de også nemme at rengøre.

Udskiftningen af reklamer kan klares på alle lokationer, og gøres der hvor containerne er placeret. Det tager ca. 30 minutter at udskifte reklamen på containeren, når man har udstyret siderne med skinnesystemet fra Flexsign. Reklamerne kan naturligvis genbruges igen og igen og flyttes med fra lokation til lokation.

Flexsign har mere end 10 års erfaring med planlægning og eksekvering af reklamekampagner i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi tilrettelægger nøje hver enkelt kampagne i overensstemmelse med vores kunder behov, så det forløber så nemt og smertefrit som muligt. Kontakt os på tlf.: 33 33 98 00 eller på info@flexsign.dk for at høre hvad vi kan tilbyde netop jer.

Flexsign tilbyder mange forskellige former for reklameløsninger – alt lige fra lastbilreklamer, busreklamer, folieløsninger til biler og facadeskilte.