Effektive lastbilreklamer og reklamer på trailere

Skab opmærksom omkring dit reklamebudskab eller din informationskampagne med en unik reklameløsning fra Flexsign. Vi har gennem mere end 10 år specialiseret os inden for unikke og fleksible løsninger til lastbil reklamer og reklame på trailere - uanset type af lastbil eller trailer. Vi har mere end 3000 aktive køretøjer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Saudi Arabien.

TÜV godkendt løsning til reklamer på lastbil

Flexsign tilbyder en unik reklameløsning til formidling af alle typer budskaber uanset om det er fra en privat virksomhed til kunderne eller en offentlig informationskampagne fra kommune til borger. Lastbilen tilbringer mange timer på vejene og er en oplagt mulighed for at promovere dit budskab til en bred målgruppe. Mulighederne er mange og stort set kun fantasien sætter grænsen!

 Lastbil reklame

Lad os varetage din næste kampagne

Vi vil gerne gøre det så nemt og hurtigt som muligt. Derfor koordinerer og udfører vi hele din kampagne – fra start til slut. Vi sørger for hele opsætning lige fra tryk til montering samt i sidste ende afmonteringen. Reklamerne udarbejdes i digitalt tryk i høj kvalitet og er utrolig slidstærke samt nemme at rengøre. Reklameløsningen kan naturligvis bruges i al slags vejr.

Hurtig og nem montering af reklamer på lastbil

Vores reklameløsning kræver ikke anvendelse af hverken skuer, bor eller andet der skader lastbilen, men monteres let både på siden og på bagenden af traileren uden permanente indgreb. På den måde er det oprindelige tryk intakt når man afmonterer reklamerne af lastbilen. Monteringen af skinnesystemet varetages af vores montør på kundens adresse og tager ca. 1 time.

Hvorfor vælge Flexsign?

  • Vi koordinerer og udfører hele din kampagne – fra start til slut
  • Vi sørger for monteringsredskaber
  • Vi monterer reklamerne
  • Vi udskifter reklamerne efter aftale
  • Vi udskifter og reparerer evt. skader på kampagnematerialet
  • Vi dækker Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Saudi Arabien

Smarte og effektive reklamer på bagenden

Reklameløsningen giver en unik mulighed for at opsætte reklamer på alle typer af bagender på både lastbiler og trailere.

Reklamepladsen på bagenden af disse vogntyper, gør at det er oplagt at udnytte disse til visningsperioder på eksempelvis 1 måned – det kunne eksempelvis være månedens tilbud, som man via denne reklameplads kan få til at rulle rundt i gadebilledet på virksomhedens bilflåde hver eneste dag, til en meget lav kontaktpris.

Med Flexsign systemet kan du nemt skifte budskab på jeres bagender lige så ofte du vil.  Det tager ca. 10 minutter at udskifte reklamen på bagenden, og kræver ikke special værktøj, hvilket gør det nemt og hurtigt at skifte, og så kan reklamerne genbruges igen og igen.

lastbireklame

Udskiftning af reklamer er utrolig nemt

Efter endt kampagneperiode tages reklamerne ned og erstattes af nye flotte lastbil reklamer. Nedtagningen og skiftning af kampagnen tager med Flexsigns unikke skinnesystem mindre end 30 minutter og kan ofte klares samtidig med lastning af lastbilen. Du kan med andre ord nemt og hurtigt skifte budskab lige så ofte du vil - det er nemt, billigt og ikke mindst yderst effektivt.

Få et specifikt og uforpligtende tilbud

For at kunne give dig det bedste og mest reelle tilbud, kan du kontakte os på tlf.: 33 33 98 00 eller på info@flexsign.dk, så vi kan vurdere omfanget af opgaven og derefter giver dig et helt uforpligtende tilbud på netop din løsning. Du kan finde masse af inspiration fra kampagner vi tidligere har udført under nyhedssektionen og du kan finde et udvalg af vores referencer under kunder.