Kampagne på 21 nye lastbiler for Foodservice Danmark

21-08-2018

21 stk. nye lastbiler til Foodservice Danmark, monteret med Flexsign skinnesystem på langsider og bagender, samt folielogoer på døre og spøjler på førerhus.

Foodservice Danmark A/S har lanceret deres nye flotte reklameunivers, og en del af dette medvirker deres distributionslastbiler også.

Som en del af kampagnen i forbindelse med lanceringen, har de valgt at opsætte flotte lastbil reklamer på 21 nye lastbiler, som alle er blevet udstyret med Flexsign reklamesystemet.

Udover reklamerne på langsiden, har Flexsign også bistået med diverse folie opgaver, på bl.a. førerhus på lastbiler og andre steder, hvor dette var relevant.

Kampagnen vil være at se i gadebilledet overalt i Danmark fra uge 33.


Flexsign koordinerer hele kampagnen

Flexsign har varetaget hele opsætning fra start til slut og koordinerer og udfører hele kampagnen. Lastbilerne er blevet monteret ude hos opbyggeren, så montagen er blevet udført, inden disse nye biler blev leveret til Catering Engros 2 hovedlagre i hhv. Ishøj og Middelfart.

Reklamerne som er monteret er utrolig slidstærke og nedtages efter endt kampagneperiode og erstattes af nye flotte kampagner. Nedtagningen og skiftning af kampagnen tager med Flexsigns unikke skinnesystem mindre end 30 minutter og kan ofte klares samtidig med lastning af lastbilerne.

Flexsign byder Foodservice Danmark A/S velkommen som kunde og ser frem til et godt samarbejde.

Tilbage