Kinder nyhed fra Frisko Is

05-03-2019

Frisko Is har netop fået 4 nye distributionslastbiler på gaden. Igen i år har Flexsign bistået med opgaven, med montering af dekoration af deres lastbiler med udskiftelige kampagne løsninger.

Frisko Is har valgt deres nye Kinder Is produkt som motiv på disse lastbiler, som alle er monteret med Flexsign reklamesystemet på både langsider og på reklamepladsen på bagenden.

Udover reklamer på lastbiler, har Flexsign i år også bistået med diverse folie opgaver på deres øvrige vognpark. Her skulle 2 nye is biler helfolieres.

Dette er en af Flexsign mange store kompetencer, og derfor blev opgaven udført til punkt og prikke, og bilerne var klar til at komme på gaden i uge 11 som aftalt. 

Flexsign koordinerer hele kampagnen

Flexsign kan tilbyde alt inden for foliering af biler – være det sig totalindpakning eller delvis indpakning. Folieringen kan anvendes til både korte og længere kampagneperioder og skabe en massiv mængde eksponeringer år efter år. Vi løser både enkeltstående opgaver, men også større opgaver, hvor hele virksomheders bilflåder indpakkes. Kontakt os på tlf.: 33 33 98 00 eller på info@flexsign.dk og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave!

Tilbage