M. Larsen / Remondis er ny renovatør i Slagelse kommune

16-08-2018

I forbindelse med overgangen til ny affaldsordning hos Slagelse kommune, er alle de nye renovationsbiler, som er sat i drift på vognmandens biler, blevet monteret med en ny kampagne for den nye affaldsløsning, som er indført i Slagelse.

Kampagnen er nu synlig på alle de nye renovationsbiler i området, og ruller hverdag overalt i kommunen fra de store gader og ud på de små villaveje. 

Flexsign koordinerer hele kampagnen

Flexsign administrerer installation fra start til slut og koordinerer og udfører hele kampagnen. Reklamen er lavet af højkvalitets digital print og er utrolig slidstærk og holdbar. Når  kampagneperioden er slut, erstattes den nemt og hurtigt med nye smarte kampagne, og med Flexsign unikke skinnesystem, tager det mindre end 20 minutter at opsætte den nye kampagne på bilerne.

Flexsign er en professionel og erfaren virksomhed, der sætter en ære i at have tilfredse og glade kunder. Med mere end 10 års erfaring er vi i stand til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med en forestående kampagne. Vores system er gennemtestet og vi koordinerer gerne hele kampagnen - fra start til slut! Kontakt os på tlf.: 33 33 98 00 eller på info@flexsign.dk og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave!

Tilbage