29 stk. nye lastbiler til Premier Is, monteret med Flexsign skinnesystem på langsider og bagender, samt folielogoer på dørerne.

27-12-2018

Premier Is A/S har netop fået leveret 29 nye lastbiler til deres landsdækkende distribution.

Flexsign og Premier Is har samarbejdet siden 2012 med dekoration af deres lastbiler med udskiftelige kampagne løsninger, og det var derfor helt oplagt at dette samarbejde skulle fortsætte, i forbindelse med leveringen af de nye lastbiler

Premier Is har valgt at opsætte flotte lastbil reklamer på deres 29 nye lastbiler, som alle er blevet udstyret med Flexsign reklamesystemet på både langsider og på reklamepladsen på bagenden.

Udover reklamerne på langsiden, har Flexsign også bistået med diverse folie opgaver, på bl.a. førerhus på lastbiler og andre steder, hvor dette var relevant.

Kampagnen vil være at se i gadebilledet overalt i Danmark fra 2019, hvor lastbilerne skal rulle ud i gadebilledet.

Flexsign koordinerer hele kampagnen

 Flexsign har varetaget hele opsætning fra start til slut og koordinerer og udfører hele kampagnen. Lastbilerne er blevet monteret ude hos opbyggeren, så montagen er blevet udført, inden disse nye biler blev leveret til Premier Is frostlagre rundt om i hele Danmark.

Reklamerne som er monteret er utrolig slidstærke og nedtages efter endt kampagneperiode og erstattes af nye flotte kampagner. Nedtagningen og skiftning af kampagnen tager med Flexsigns unikke skinnesystem mindre end 30 minutter og kan ofte klares samtidig med lastning af lastbilerne.

Flexsign takker for ordren, og ser frem til et fortsat godt samarbejde med Premier Is.

 

Tilbage